Нашата История

Създаден на 24 април 2003 г., за да отговори адекватно на предизвикателствата, породени от динамичните социално-икономически промени, отразяващи се върху индустриалните отношения в национален, европейски и световен мащаб.

10000
ЗАВЪРШИЛИ
1200
ПРОВЕДЕНИ ОБУЧЕНИЯ
80
ПРЕДЛАГАНИ ОБУЧЕНИЯ И КУРСОВЕ
215
ЛЕКТОРИ

“Нашата цел е - Качествено обучение за всички курсисти!”

Юлия Симеонова, изпълнителен директор

ЗА НАС

Създаден на 24 април 2003 г., за да отговори адекватно на предизвикателствата, породени от динамичните социално-икономически промени, отразяващи се върху индустриалните отношения в национален, европейски и световен мащаб. Колежът за работническо обучение предлага: своевременна информация, възможности за получаване на системни, задълбочени и изпреварващи знания, придобиване на необходими умения, квалификация, компетентности и формиране на нагласи за повишаване на конкурентоспособността на гражданите. Съучредители са: Конфедерацията на независимите синдикати в България КНСБ и Институт по индустриални отношения и мениджмънт “ОКОМ”

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

Ние предлагаме: присъствено и дистанционно обучение; обучение по ключови компетентности; езикови курсове; синдикално обучение; професионално образование и обучение; кариерно ориентиране, информиране и консултиране.

НАШИЯТ ЕКИП:

РЪКОВОДСТВО

Присъедини се към нас
plamen_dimitrov

д-р Пламен Димитров

председател на ус
Ulia_Simeonova

Юлия Симеонова

Изпълнителен директор
SVETLA-TONEVA

СВЕТЛА ТОНЕВА

Директор на ЦПО
ina-atanasova

Ина Атанасова

координатор международни програми и проекти
IMG-c98a0decf9029ff1977c3611de12f70a-V

Елеонора Софрониева

Счетоводител